Skip to main content

Collega’s vertellen

Verhalen

#IkJijWijdemeren

Onze collega’s weten elkaar snel te vinden en kunnen echt het verschil maken, terwijl ze zichzelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Hun doel? Maatschappelijke opgaven en bestuurlijke ambities realiseren voor inwoners, bedrijven en instellingen.

“De impact die ik maak op de inwoners en schoolgaande kinderen van Wijdemeren, dat motiveert mij.”

Elke dag sluit ik de deur met een voldaan gevoel. Het werk dat ik doe draagt echt iets bij aan de samenleving. En omdat we als gemeente zo klein zijn, is het fijn samenwerken.

Rikkert Bor

Beleidsadviseur sociaal domein

“Met mijn werk kan ik het verschil maken voor de inwoner.”

De gemeente Wijdemeren is een compacte, niet al te grote organisatie, waar ik veel ruimte krijg om mijn werk en tijd zelf in te delen. Zo komt mijn enthousiasme en creativiteit in mijn werk volop tot zijn recht.

Bert Verwoert

Beleidsadviseur dienstverlening en burgerzaken

“Ik wil graag mensen helpen, en mijn werk maakt dat mogelijk.”

Met mijn geografische kennis help ik collega’s, projectontwikkelaars, inwoners en bedrijven. Dat is het fijne van zo’n kleine gemeente die altijd in beweging blijft en waar iedereen je kent.

John van Dongen

Medewerker gegevensbeheer geo

“Ik heb veel leuk contact met collega’s, bezoekers, raadsleden… Hier is het nooit saai!”

Als bode sta ik in contact met mensen binnen en buiten de gemeente. Dat geeft me veel afwisseling, en ik kan vaak voor mooie oplossingen zorgen. En dan werk ik ook nog eens in een prachtige omgeving! Maar wat voor mij het belangrijkste blijft, zijn de mensen.

Kees Nierop

Bode